Moda damska

biżuteria

Składniki:
Miary: US metryczny
mąka tortowa 6 szklanek
otręby pszenne 2 szklanki
Sól 2 łyżeczki
woda letnia 4 szklanki
cukier 2 łyżeczki
Dodaj do listy zakupów
Sposób przygotowania:
do góry

Szybki chleb z otrąb

Drożdże kruszymy i mieszamy z cukrem i 4 łyżkami ciepłej wody.Odstawiamy .W misce mieszamy masę ,sól i otręby dodajemy wodę .Dodajemy rozczyn,mieszamy .Wlewamy do natłuszczonej i wysypanych otrębami keksówek.Wkładamy do zimnego piekarnika i pieczemy godzinę od chwili ,gdy temperatura wzrośnie do 200* C.
mąka tortowa
otręby pszenne
Sól
woda letnia
cukier
Szybki chleb z otrąb

Po upieczeniu studzimy w formie a nastepnie kroimy na kromki.
Szybki chleb z otrąb

Smarujemy masełkiem.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation