Kuchnia

dieta?

A3
Wtorek
Śnia­da­nie
omlet z bia­łek ze szklan­ką malin (prze­pis na końcu ar­ty­ku­łu), po­kro­jo­ny po­mi­dor, do picia zie­lo­na her­ba­ta lub woda mi­ne­ral­na.
Lunch
2 pla­ster­ki wę­dzo­ne­go ło­so­sia (ok.75g), sa­ła­ta z kilku po­mi­dor­ków kok­taj­lo­wych, ce­bu­li, 3 łyżek ku­ku­ry­dzy i gro­chu wło­skie­go, przy­pra­wio­na oliwą z oli­wek, so­kiem z cy­try­ny i czosn­kiem.
Pod­wie­czo­rek
serek wiej­ski chudy (ok. 100g), kilka ma­łych oli­wek, kilka liści cy­ko­rii.
Obia­do­ko­la­cja
go­to­wa­ny na parze lub pie­czo­ny ha­li­but (ok. 100g), kilka liści sa­ła­ty wy­mie­sza­nych z po­kro­jo­nym awo­ka­do, po­mi­do­rem, se­le­rem na­cio­wym, skro­pio­nych oliwą i so­kiem z cy­try­ny, rosół dro­bio­wo-wa­rzyw­ny (prze­pis na końcu ga­le­rii).
Przed snem
go­to­wa­ne mięso z kur­cza­ka (ok.50g), ka­wa­łek go­to­wa­ne­go ka­la­fio­ra, ka­wa­łek me­lo­na (ok.50g).
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation