Kuchnia

dieta?

A4
Środa
Śnia­da­nie
2 pla­stry wę­dli­ny dro­bio­wej usma­żo­ne na pa­tel­ni te­flo­no­wej, jo­gurt na­tu­ral­ny (ok. 175g), szklan­ka tru­ska­wek, 4 orze­chy la­sko­we, do picia zie­lo­na her­ba­ta lub woda mi­ne­ral­na.
Lunch
tuń­czyk w sosie wła­snym (ok. 80g), po­kro­jo­ny po­mi­dor, 3 łyżki ku­ku­ry­dzy, por­cja sa­łat­ki z fa­so­li.
Pod­wie­czo­rek
pla­ster wę­dli­ny z in­dy­ka (ok. 50g), 4 mig­da­ły, grusz­ka.
Obia­do­ko­la­cja
dzwon­ko ło­so­sia z gril­la (ok. 150g), ugo­to­wa­na fa­sol­ka szpa­ra­go­wa (ok. 100g), sa­łat­ka ze świe­że­go szpi­na­ku, po­kro­jo­nych pie­cza­rek i ugo­to­wa­nych zia­ren gro­chu wło­skie­go, skro­pio­na oliwą z oli­wek i so­kiem z cy­try­ny.
Przed snem
go­to­wa­ne mięso dro­bio­we (ok. 50g) zmie­sza­ne ze szklan­ką ugo­to­wa­ne­go ka­la­fio­ra i 4 czar­ny­mi oliw­ka­mi.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation