Kuchnia

obiady

Wyśmienity krem z groszku z miętą i jabłkiem wg Magdy Gessler + Domowy bulion warzywny | Moja Delicja
Ależ to było pyszne! Tak, tak. Ten przepis na Krem z zielonego groszku, pochodzący z książki „Kuchenne Rewolucje. Nowe przepisy Magdy Gessler” to nasz kolejny HIT, który zasługuje na miano „Mojej Delicji” :) Koniecznie wypróbujcie. Przepis jest banalnie prosty. Serwowała go Magda Gessler w Kuchennych Rewolucjach (sezon 8, odcinek 6). Teraz sami możecie poczuć się jak Mistrzyni Smaku i zaserwować swoim najbliższym te wyjątkowe danie.

Trzeba tylko mieć bardzo dobry bulion warzywny (przepis poniżej), który warto przygotować wcześniej (można go mrozić lub zawekować i przechowywać nawet do 3 miesięcy). Polecam zrobić swój bulion. Przepis na mój ulubiony, aromatyczny bulion warzywny również tutaj Wam podaje. Przepis na ten bulion jak do tej pory, uważam za najlepszy – jest esencjonalny, pełny aromatów i smaków. Zupy na tym bulionie są wyjątkowe. Bez porównania do kupnych kostek sklepowych!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation