Kuchnia

Kuchenne rewolucje

Składniki (4 porcje):
150 g żółtego sera
150 g szynki
1 puszka mieszanki warzywnej meksykańskiej (waga netto 280 g, kukurydza + groszek + papryka)
2 duże garście sałaty (u mnie mix sałat)

sos: 3 łyżki majonezu, 1 łyżka musztardy miodowej, 2 łyżki soku z cytryny, szczypta soli, szczypta pieprzu

Wykonanie:
Ser i szynkę kroimy w dość grubą kostkę. Mieszankę warzywną odsączamy z zalewamy. Mieszamy składniki sosu: majonez, musztardę, sok z cytryny, sól i pieprz. Do miski dodajemy: ser, szynkę, sałatę, mieszankę warzywną, sos majonezowo-musztardowy. Mieszamy i podajemy.

Smacznego!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation