Kuchnia

zupy

Dieta na płaski brzuch - pięciodniowe menu - Zdrowie

DZIEŃ TRZECI
ŚNIA­DA­NIE: za­go­tuj 1 i 1/2 szklan­ki chu­de­go mleka, dodaj 2 łyżki kaszy manny, za­go­tuj, dodaj 10 mro­żo­nych tru­ska­wek i posyp ły­żecz­ką pe­stek sło­necz­ni­ka.
DRU­GIE ŚNIA­DA­NIE: 2 mar­chew­ki i 1/2 jabł­ka ze­trzyj na tarce, dodaj łyżkę jo­gur­tu na­tu­ral­ne­go i ły­żecz­kę soku z cy­try­ny; zjedz z dwoma krom­ka­mi pie­czy­wa chrup­kiE­go; szklan­ka wody mi­ne­ral­nej.
OBIAD: ugo­tuj zupę rybną, a jeśli jej nie lu­bisz, za­miast tego przy­go­tuj mi­ne­stro­ne lub tra­dy­cyj­ną zupę wa­rzyw­ną; zjedz ją z łyżką ko­per­ku.
POD­WIE­CZO­REK: kubek jo­gur­tu na­tu­ral­ne­go z 2 łyż­ka­mi musli na­tu­ral­ne­go.
KO­LA­CJA: 4 pla­stry po­lę­dwi­cy po­krój w kost­kę i pod­duś na łyżce oliwy; włóż po­lę­dwi­cę do miski, dodaj 150 g świe­że­go, po­rwa­ne­go szpi­na­ku, pół po­kro­jo­nej w kost­kę czer­wo­nej pa­pry­ki, 2 łyżki ugo­to­wa­ne­go dzi­kie­go ryżu i 2 łyżki ku­ku­ry­dzy z pusz­ki; polej sosem z łyżki oliwy zmie­sza­nej z łyżką soku z cy­try­ny i łyżką po­sie­ka­ne­go ko­per­ku; szklan­ka her­ba­ty.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation