Podróże i miejsca

Ahoj przygodo!

SKŁADNIKI:
Biszkopty (mi udało sie kupić bezcukrowe)
400 g serka Danio
200 g śmietany 30%
2 łyżki cukru pudru lub 2 łyżeczki Ksylitolu
2 łyżeczki żelatyny
galaretka truskawkowa i cytrynowa

Formę do muffinów wykładamy papilotkami. W każdą wkładamy biszkopta, śmietankę ubijamy pod koniec ubijania dodając cukier.
Cały czas miksując dodajemy stopniowo serek Danio.
Żelatynę rozpuszczamy w niewielkiej ilości gorącej wody, lekko studzimy i łączymy z masą serową.
Serkiem wypełniamy papilotki z biszkoptem i dekorujemy owocami.
Połowę opakowania galaretki rozpuszczamy w 100 ml gorącej wody i studzimy. Gdy galaretka zgęstnieje, pędzelkiem nakładamy ja na owoce
Tak przygotowane serniczki wkładamy do lodówki na kilka godzin
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation