Design

Design

Dieta, dzięki której pozbędziesz się tłuszczu i cellulitu na udach oraz pupie.

DZIEŃ 3.
ŚNIA­DA­NIE ok. 260 kcal
Jo­gurt na­tu­ral­ny z musli i ka­wał­ki świe­żej po­ma­rań­czy: 2 małe opa­ko­wa­nia ni­sko­tłusz­czo­we­go jo­gur­tu na­tu­ral­ne­go bez cukru, 2 łyżki musli crun­chy, 1/2 śred­niej po­ma­rań­czy.
DRU­GIE ŚNIA­DA­NIE ok. 90 kcal
Lekka ka­nap­ka w nor­we­skim stylu z por­cją wa­rzyw: krom­ka chle­ba chrup­kie­go żyt­nie­go, cien­ki pla­ste­rek wę­dzo­ne­go ło­so­sia, śred­ni po­mi­dor, liść sa­ła­ty lub kil­ka­na­ście świe­żych kieł­ków sło­necz­ni­ka.
OBIAD ok. 350 kcal
Gu­lasz z ka­wał­ka­mi kur­cza­ka i fa­sol­ką szpa­ra­go­wą: 120 g fi­le­ta zpier­si kur­cza­ka, 1/2 opa­ko­wa­nia mro­żo­nej fa­sol­ki szpa­ra­go­wej, 5 pie­cza­rek, 1/4 opa­ko­wa­nia mro­żo­nej mar­chew­ki mini, ły­żecz­ka oliwy z oli­wek, zioła, odro­bi­na wy­wa­ru wa­rzyw­ne­go, 25 g su­chej kaszy gry­cza­nej.
Filet z pier­si kur­cza­ka po­krój na ka­wał­ki, przy­praw zio­ła­mi i ob­smaż na pa­tel­ni bez tłusz­czu. Ob­ra­ne pie­czar­ki po­krój na cien­kie pla­ster­ki i pod­duś na nie­wiel­kiej ilo­ści wy­wa­ru wa­rzyw­ne­go pod przy­kry­ciem. Dodaj fa­sol­kę szpa­ra­go­wą i mar­chew­ki, oliwę, natkę, za­mie­szaj. Dodaj też wcze­śniej pod­sma­żo­ne ka­wał­ki kur­cza­ka i pod­duś do mięk­ko­ści. Na ko­niec ca­łość z pa­tel­ni wyłóż na kaszę gry­cza­ną przy­go­to­wa­ną we­dług in­for­ma­cji za­war­tej na opa­ko­wa­niu i posyp natką pie­trusz­ki.
POD­WIE­CZO­REK ok. 100 kcal
Owoce: 2 śred­nie kiwi.
KO­LA­CJA ok. 200 kcal
Sa­łat­ka z cy­ko­rii: śred­nia cy­ko­ria, 1/2 ma­łe­go grejp­fru­ta bez skór­ki, 2 cien­kie pla­stry chu­de­go bia­łe­go sera, mały ogó­rek, 2 orze­chy wło­skie, zioła, odro­bi­na soku z grejp­fru­ta, opcjo­nal­nie kil­ka­na­ście świe­żych kieł­ków sło­necz­ni­ka.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation