Kuchnia

Jedząc oczyma

Sałatka z roszponką, granatem i kozim serem

Składniki na 2 porcje:
- roszponka
- rukola
- 1 opakowanie serka koziego
- pół dojrzałego granata
- kilka pomidorków koktajlowych
- pół czerwonej cebuli

Składniki na sos:
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- łyżka octu balsamicznego
- kilka kropel cytryny
- pół łyżeczki miodu
- wyciśnięty sok z garści owoców granata
- sól, pieprz

Przygotowanie:
Do miseczki wsypać umytą roszponkę i rukolę. Dodać przekrojone na pół pomidorki, drobno posiekaną cebulę, owoce granatu oraz kozi ser. Przed podaniem polać uprzednio przygotowanym sosem.

źródło: http://pysznekadry.blogspot.ca/2013/02/saatka-z-roszponkagranatem-i-kozim-serem.html
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation