Kuchnia

Dietetycznie i zdrowo

Koktajl pietruszkowy:

Miksujemy: pęczek pietruszki, małą gruszkę, małe jabłko, łyżeczkę miodu, 3/4 szklanki wody mineralnej

Koktajl z jarmużem:

Miksujemy: kilka liści jarmużu, jedno jabłko, pół łodygi selera, pół banana, łyżkę posiekanej pietruszki, łyżeczkę soku z cytryny, 2-3 daktyle namoczone wcześniej przez 15 minut w wodzie, około pół szklanki mleka roślinnego (np. migdałowego, sojowego)

Koktajl z sałatą rzymską

Miksujemy: szklankę sałaty rzymskiej, jabłko, gruszkę, pół banana, sok z ćwiartki cytryny, szklankę wody

Koktajl z selerem naciowym

Miksujemy: pokrojone trzy łodygi selera naciowego, dwie marchewki, kiwi, łyżeczkę miodu

Koktajl szpinakowy

Miksujemy: pół opakowania szpinaku „baby”, dwa kiwi, szklankę świeżo wyciśniętego soku z pomarańczy

Koktajl z rukolą

Miksujemy: słodkie jabłko, banana, 100 g rukoli, łyżkę soku z cytryny, 250 ml wody mineralnej
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation