Inne

podano do stołu

Kaskada smaków

Etażerka stołowa, czyli piętrowa patera. Konieczny element wyrafinowanej zastawy stołowej. Elegancki i praktyczny: dekoruje stół i zarazem oszczędza miejsce. W pierwotnej wersji etażerka przeznaczona była dla cukierniczych miniaturek: ciast, pralinek, ciasteczek… Ale równie dobrze przyjmie na swój pokład orzechy, owoce, kwiaty… I ma jeszcze jedną zaletę – możemy zrobić ją samodzielnie. W minutę.
Konstrukcja imponująca i prosta do wykonania. Wszystko zależy od zawartości naszego kredensu oraz inwencji własnej. Potrzebne będą: talerze w trzech rozmiarach (kolory i wzory według uznania) i trzy miseczki w trzech rozmiarach, dowolnych kolorów. Spód etażerki tworzy największy talerz, na którym ustawiamy miseczkę (do góry nogami), potem kolejny talerz, kolejne dwie miseczki i talerz…

www.westwing.pl
zdjęcie: Julia Hoersch/Picture Press/East News

Komentarze

Karolina 8 lat temu
Fajny pomysł:D
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation