Kuchnia

GLUTEN FREE

Dieta, która zmniejsza apetyt i likwiduje cellulit - DZIEŃ 6

ŚNIA­DA­NIE 320 kcal: Omlet z wa­rzy­wa­mi i serem. Zmik­suj dwa jajka. Dodaj sól i pieprz. Na pa­tel­ni na ły­żecz­cę oliwy ze­szklij krąż­ki ce­bu­li, dodaj zie­lo­ny gro­szek z pusz­ki (dwie łyżki). Przy­praw płat­ka­mi su­szo­nych po­mi­do­rów. Zalej jaj­ka­mi i usmaż. Popij so­kiem z mar­chwi.

OBIAD 300 kca: Łosos z sa­łat­ka. Dzwon­ko ło­so­sia (150 g) na­trzyj ma­ry­na­tą z soku z cy­try­ny, sosu so­jo­we­go, octu bal­sa­micz­ne­go, soli i pie­przu. Po go­dzi­nie zawiń je w folię, upiecz. Opa­ko­wa­nie sałat wy­mie­szaj z małą mar­chew­ką po­kro­jo­ną w za­pał­ke i łyżką sie­mie­nia lnia­ne­go. Skrop ole­jem z pe­stek dyni i so­kiem po­ma­rań­czo­wym.

PRZE­KĄ­SKA 140 kcal: Pest­ki. GarŚĆ pe­stek dyni.

KO­LA­CJA 350 kcal: Ka­la­rep­ka z in­dy­kiem. Na oli­wie pod­duŚ dwie ka­la­rep­ki po­kro­jo­ne w kost­kę (skra­piaj je wodą). Osob­no usmaż 150 g mie­lo­ne­go mięsa in­dy­ka. Przy­praw. Wy­mie­szaj mięso i ka­la­rep­kę,pod­duś z łyżką śmie­tan­ki.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation