Kuchnia

Łasuchowo ozdoby i wystrój

Owocowe saszlyki w czekoladzie z pianka,



SKŁADNIKI:
owoce:
mango
banan (nie bardzo miękki!)
winogrona zielone
winogrona ciemne
truskawki
kiwi
można także użyć:
borówek amerykańskich
ananasa
brzoskwini, moreli
arbuza
malin, jeżyn
mandarynek itd., itp.
Dodatkowo:
pianki marshmallow
czekolada do rozpuszczania lub tabliczka ulubionej - mlecznej lub deserowej
kolorowe posypki



PRZYGOTOWANIE:
Owoce opłukać i nadziać na patyki do szaszłyków - w dowolnych konfiguracjach, wraz z piankami marshmallow.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej.
Podawać na stole, który można pobrudzić. Jeść, maczać w czekoladzie, obsypywać kolorowymi perełkami
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation