Kuchnia

cukiereczki

Mom's Easy Homemade Fudge | Teepee Girl
Składniki

1/2 kostki masła (1 stick)
1 puszka mleko zagęszczone
2 szklanki cukru pudru
2 szklanki półsłodkie czekoladę (1 worek)
1 (7 uncji) Pojemnik Krem Marshmallow
1 łyżeczka wanilii
1 szklanka posiekanych orzechów (opcjonalnie)

Instrukcje

W dużym rondlu, połączyć masło, mleko zagęszczone oraz cukier. Niech tej mieszaniny przyjść do wrzenia na średnim ogniu.
Podczas mieszaninę wrzenia, mieszając ją co minutę lub tak, aby zapobiec spalanie. Pozostawić mieszaninę cukru nadal gotować, aż krówki osiągnie stadium miękkie wrzenia. (Można powiedzieć, kiedy jesteś na tym etapie poprzez umieszczenie niektórych z mieszaniny cukru w ​​filiżance wody z lodem, jeśli posiada ona swój kształt, niż to się robi. To trwa około 20 minut, aby dostać się do tego etapu).
Zapoznaj się z mieszaniny z ognia i wmieszać chipsy czekoladowe, Krem Marshmallow i wanilii. Mieszać, aż masa będzie gładka.
Dodać orzechy, jeśli jest to pożądane.
Wlać ciasto do lekko natłuszczonej patelni 9x12 i pozostaw na kilka godzin, aby ustawić, lub umieścić go w lodówce lub zamrażarce do szybszego czasu wiązania.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation