Kuchnia

kuchnia

Dieta, która zmniejsza apetyt i likwiduje cellulit - DZIEŃ 3

ŚNIA­DA­NIE 380 kca. Płat­ki z otrę­ba­mi. Ugo­tuj w szklan­ce chu­de­go mleka trzy łyżki peł­no­ziar­ni­stych płat­ków owsia­nych, dodaj łyżkę otrę­bów i ły­żecz­kę mie­lo­ne­go sie­mie­nia lnia­ne­go. Posyp cy­na­mo­nem i łyżką płat­ków mig­da­ło­wych. Zjedz do tego szklan­kę malin z mro­żon­ki.

OBIAD 380 kcal: Sa­łat­ka z kozim serem. Opa­ko­wa­nie róż­nych sałat wy­mie­szaj z ugo­to­wa­ną i po­kro­jo­ną na ka­wał­ki fa­sol­ką szpa­ra­go­wą, po­mi­dor­ka­mi kok­taj­lo­wy­mi, pię­cio­ma łyż­ka­mi twa­ro­go­we­go serka ko­zie­go i krąż­ka­mi czer­wo­nej ce­bu­li, skrop oliwą i posyp su­szo­nym ty­mian­kiem, przy­praw sosem bal­sa­micz­nym.

PRZE­KĄ­SKA 150 kcal: Omlet z wa­rzy­wa­mi: Roz­bij do­kład­nie dwa biał­ka i jajko, wy­mie­szaj je z po­kro­jo­ną w paski i zru­mie­nio­ną na pa­tel­ni szyn­ką, ka­wał­ka­mi pa­pry­ki. Omlet usmaż na ły­żecz­ce oliwy i ob­fi­cie posyp natką pie­trusz­ki.

KO­LA­CJA 400 kcal: Wrap z in­dy­kiem: Ku­ku­ry­dzia­ny wrap na­peł­nij upie­czo­nym mię­sem in­dy­ka po­kro­jo­nym w ko­stecz­kę, zmie­sza­nym z ósem­ka­mi po­mi­do­ra, pół­pla­ster­ka­mi awo­ka­do i łyżką ma­jo­ne­zu. Posyp natką i zwiń.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation