Biżuteria

Biżuteria, przepisy, stylizacje, make-up, fryzury i inne...

Składniki:
220 g masła
1/2 szklanki cukru brązowego
3 szklanki płatków owsianych
szczypta cynamonu
szczypta soli
1/2 tabliczki lub cała czekolada - gorzka lub mleczna
170 g masła orzechowego
Formę o wymiarach 20 cm x 20 cm wyścielić papierem do pieczenia. Płatki owsiane połączyć z cynamonem i solą. W rondelku połączyć masło i cukier postawić na małym ogniu, a po chwili dodać płatki owsiane i gotować na małym ogniu około 10 minut. Rozpuścić masło orzechowe w mikrofalówce, dodać pokrojoną na kawałki czekoladę. Masę podzielić na pół. Wylać pierwszą połowę na blachę, nałożyć masło orzechowe i drugą część masy. Schłodzić w lodówce przez przynajmniej 5 godzin.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation