Kuchnia

dobre rady

składniki:
1 łyżka soku jabłkowego
1 łyżka mielonej papryki chili
sok z 1 cytryny wraz ze skórką
Przygotowanie:
Obrać cytrynę i zalać skórkę 240 mililitrami gorącej wody.
Po 10 minutach , dodać trochę soku z cytryny , sok jabłkowy i mielone chili .
Dobrze wymieszać przed każdym łykiem , i spożywać ten napój po każdym posiłku .
Dlaczego należy się pić ten napój ?

Mielone chili zwiększa trawienie i przemianę materii oraz stymuluje proces spalania tłuszczu . Kapsaicyna , składnik jaki można znaleźć w papryce chili , pobudza układ nerwowy do wytwarzania ciepła w organizmie , który stymuluje proces spalania kalorii.

Cytryna natomiast zawiera składnik , który spowalnia odkładanie się tkanki tłuszczowej , a skórka cytrynowa zawiera polikosanol , korzystny w procesie spalania tłuszczu .

Sok jabłkowy – rzeczywiście regularne spożywanie soku jabłkowego w umiarkowanych ilościach , pomaga w rozcieńczeniu tłuszczu.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation