Kuchnia

Przepisy na ciasta i nie tylko

Sandacz na bagietce

Składniki:
filet z sandacza, 600g,
cykoria, 2 szt.,
papryka mix, 2 szt.,
oliwa z oliwek, 50 ml,
bagietka, 1 szt.,
masło, 50g.
Przyprawy KAMIS: Przyprawa do potrawa z grilla Grzanki złociste, Przyprawa do ryb, 2 łyżki, Przyprawa do potraw z grilla Warzywa grillowane.

Wykonanie:
Sandacza pokroić na porcje, oprószyć przyprawą do ryb, skropić oliwą, odstawić na kilka godzin. Warzywa pokroić na cząstki, posypać przyprawą do potraw z grilla Warzywa grillowane. Bagietkę pokroić, posmarować masłem wymieszanym z przyprawą do grilla Grzanki złociste. Sandacz wraz z dodatkami piec na grillu kilkanaście minut.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation