Kuchnia

have to be make - food

Panini z mozzarellą & prosciutto na ekspresowy sobotni lunch ♥ - Food - Boska.pl
Potrzebujesz: 1 ciabattę, 2 łyżeczki musztardy Dijon, 2 łyżeczki balsamico, 80 g świeżej mozzarelli cieniutko pokrojonej, 4 listki bazylii, 4 plasterki prosciutto, 1 słodka papryczka chili, 2 plastry pomidora

1. Ciabattę przekrój na pół. Jedną połówkę posmaruj musztardą, wierzch drugiej - octem.

2. Ułóż mozarellę, bazylię, szynkę, pokrojone chili i pomidora. Przykryj drugą połówką ciabatty.

3. Rozgrzej patelnię, roztop łyżeczkę masła. Połóż kanapkę i smaż z obu stron o 3 minuty. Albo wrzuć na elektrycznego grilla.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation