Design

Design

Koktajle odchudzające - Jabłkowy z migdałami!

Składniki:

1 opakowanie jogurtu naturalnego,
1 jabłko,
2-3 łyżki miodu,
pół szklanki płatków migdałów,
mała porcja orzechów włoskich,
kilka rodzynek
szczypta cukru cynamonowego


Przygotowanie:

Płatki migdałów wrzucamy na patelnię i smażymy (bez użycia oleju) tak długo aż zbrązowieją. Do migdałów dodajemy kilka rodzynek i drobno pokrojone orzechy włoskie. Trzymamy chwilę na małym ogniu.

Jabłko obieramy ze skórki i trzemy na tarce. Papkę wlewamy do jogurtu. Dodajemy pokrojone w drobne kawałeczki migdały, rodzynki i orzechy. Wszystko razem mieszamy. Posypujemy szczyptą cukru cynamonowego.

Na koniec dodajemy kilka łyżek miodu, aby koktajl nabrał płynnej konsystencji.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation