1183
6
SURÓWKA COLESLAW
SKŁADNIKI
1/2 kapusty włoskiej
2 marc…
1131
5
Zielone kopytka z serem i szpinakiem
Kopytka w wersji z…
1082
4
- 1 galaretka o dowolnym smaku
- 3/4 szkl wody
- szklan…
1097
3
Makaron z wędzonym łososiem w śmietanowym sosie
(przepi…
53
3
Papryka faszerowana mięsem i ryżem
Składniki:
·8 str…
230
3
Ciasto kokosowe
Składniki:
2 Kisiele o smaku cytrynowy…
1098
3
placuszki marchwiowo - jabłkowe - - mniam....mniam...…
197
3
Przepis na chili con carne
Składniki (dla 2 osób):
250…
1662
3
pasztet jajeczno pieczarkowy
składniki:
10 ugotowanyc…
617
3
Naleśniki ze szpinakiem, serem feta i kurczakiem
Skład…
115
3
Jak często jadacie brokuły ?
Brokuły w sosie musztardow…
338
3
Krem z brokułów z grzankami i jajkiem w koszulce (6 por…
1765
3
ZAPIEKANKA RYZOWA ALA KEBAB.
Składniki:
3 woreczki r…
146
2
Lekka zapiekanka makaronowa z kurkami i boczkiem (4 por…
326
2
pieczony kalafior w przyprawach
2857
2
Quesadilla: tortilla, ser(mozzarella), plastry pepperon…
11
2
GAZPACHO
http://www.klfoodblog.com/pl/Przepisy/Zupy/16/…
846
2
Staroangielski paj jabłkowy:
ciasto -
300 g (2 szkl.)…
441
2
Dodać do tego ulubiony sos i... SMACZNEGO :)
47
2
kRUPNIK
http://www.klfoodblog.com/pl/Przepisy/Zupy/21/K…
93
2
PROSTE ROLADKI Z KURCZAKA
http://www.klfoodblog.com/pl/…
3
2
JESIENNA SAŁATKA Z GRUSZKAMI I BROKUŁAMI
http://www.klf…
40
2
ZAPIEKANKA Z ŁOSOSIEM, BROKUŁAMI I ZIEMNIAKAMI
http://w…
651
2
Przekładaniec ziemniaczany
Ciasto ziemniaczane:
- 1 kg…
1795
2
SERNIK KROWKOWY
Ciasto:
1 i 1/3 szklanki mąki
120 g ma…
376
2
RACUSZKI NA KWAŚNYM MLEKU
Składniki na około 25 racusz…
625
2
sałatka z brokułem i fetą
składniki:
ogórek zielo…
501
2
Omlet z warzywami krok po kroku
Przygotowanie ok. 25 m…
455
2
7-8 dużych ugotowanych ziemniaków
6 plastrów boczku
2 c…
82
2
DANIE WYRÓŻNIONE PRZEZ JURY MASTERCHEF
Hamburger wołowy…
2047
2
szybki, mokre ciasto czekoladowe
308
2
Pierogi z kiszoną kapustą i suszonymi grzybami
Składni…
3069
2
krokiety z kalafiora i czosnkowy sos aïoli
250 g z…
376
2
składniki
dla >6 osób
1 ¼ szklanki mąki pszennej,
1 ły…
696
2
3 BIT (bez pieczenia)