Sport i fitness

kuchnia-fitness

Leczo
Grzanki
Garść ciemnych winogron
Butelka wody źródlanej

Leczo

Składniki na 4 porcje:
1 cukinia
1 papryka
1 cebula
2 pomidory
1 łyżka koncentratu pomidorowego
2 łyżki natki pietruszki
2 ząbki czosnku
2 łyżki oliwy z oliwek
Słodka papryka, sól, pieprz

Paprykę i cebulę pokrój w grubą kostkę, uduś na oliwie razem z rozgniecionym czosnkiem. Cukinię pokrój w półplastry i wrzuć na patelnię. Pomidory sparz i obierz ze skóry, pokrój w kostkę, a następnie wrzuć je na patelnię, dodaj koncentrat pomidorowy i przyprawy. Duś warzywa, aż sos z warzyw odparuje. Podawaj posypane natką pietruszki z grzankami pełnoziarnistymi.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation