Kuchnia

Kuchnia 2

SKŁADNIKI:
2 opakowania biszkoptów
700 gram truskawek
0,25 szklanki cukru pudru
330 gram jagód
2 banany
0, 25 szklanki soku pomarańczowego
1 opakowanie budyniu waniliowego
2 szklanki mleka
1 szklanka śmietany tortowej
0,25 szklanki migdałów
12 sztuk wiśni kandyzowanych

PRZYGOTOWANIE:
Truskawki kroimy w plasterki i posypujemy cukrem. Banany również kroimy w plasterki i łączymy z sokiem pomarańczowym. Budyń przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.

Dno miski wykładamy biszkoptami, potem częścią truskawek, jagód i bananów. Według tej kolejności układamy kolejne piętra deseru.

W misce ubijamy śmietankę i rozsmarowujemy ją na ostatniej warstwie. Dekorujemy posiekanymi migdałami i wiśniami. Smacznego!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation