Kuchnia

Gotowanie

Dieta na płaski brzuch - pięciodniowe menu - Zdrowie

DZIEŃ CZWARTY
ŚNIA­DA­NIE: Biał­ko z dwóch jajek ubij na sztyw­ną pianę, żółt­ka utrzyj na gład­ką masę z łyżką mąki, płat­ków owsia­nych, 2 łyż­ka­mi mleka i odro­bi­ną wody, do masy dodaj pianę; po­mi­dor sparz, obierz i po­krój; na roz­grza­ną pa­tel­nię wlej cia­sto, a gdy się ze­tnie od spodu, połóż po­mi­do­ra i garść oli­wek; po kilku mi­nu­tach prze­wróć omlet na drugą stro­nę; zjedz z jo­gur­tem na­tu­ral­nym ze szczy­pior­kiem; szklan­ka zie­lo­nej her­ba­ty.
DRU­GIE ŚNIA­DA­NIE: 2 krom­ki chrup­kie­go pie­czy­wa z 2 łyż­ka­mi od­tłusz­czo­ne­go serka ho­mo­ge­ni­zo­wa­ne­go; man­da­ryn­ka; szklan­ka her­ba­ty owo­co­wej bez cukru.
OBIAD: 120 g cie­lę­ci­ny po­krój w kost­kę i pod­duś z po­ło­wą opa­ko­wa­nia mro­żo­nej włosz­czy­zny; po­da­waj z 3 łyż­ka­mi ugo­to­wa­nej na sypko kaszy jęcz­mien­nej; su­rów­ka z dwóch liści sa­ła­ty lo­do­wej, łyżki ko­per­ku i ły­żecz­ki oliwy; szklan­ka soku z mar­chwi.
● POD­WIE­CZO­REK:
mi­secz­ka bu­dy­niu bez cukru, szklan­ka owo­ców se­zo­no­wych
● KO­LA­CJA:
krom­ka chle­ba gra­ham z mar­ga­ry­ną, pla­strem szyn­ki; do tego dwa ki­szo­ne ogór­ki; szklan­ka ma­ślan­ki
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation