242
31
[Mr. Goodwill Hunting]
263
14
Faszerowane pieczarki
Składniki:
12 pieczarek…
100
8
Kulki mozzarelli w panierce z aromatycznym dipem pomid…
928
6
Kolokithokeftedes - placuszki z cukinii po grecku
Skl…
729
6
Terrina z łososia
Składniki, 12 porcji:
• 480 g wędzo…
3634
5
Zupa krem "góralska" z serków topionych Składniki na 4-…
410
5
Pulpeciki w sosie koperkowym:
Przepis na pulpety (20 m…
406
5
1
Indyjska zupa pomidorowa
pomidory w puszce - 2 op…
400
5
Ekstremalnie jest wrócić do domu i stwierdzić że lodówk…
29
5
Pierogi z kaszą gryczaną i twarogiem
1097
3
Makaron z wędzonym łososiem w śmietanowym sosie
(przepi…
1736
3
Ziemniaki z jajkami po meksykańsku
Przepis dla 2 osób.…
1662
3
pasztet jajeczno pieczarkowy
składniki:
10 ugotowanyc…
114
3
Składniki na około 50 kapuśniaczków:
350 g letnieg…
115
3
Jak często jadacie brokuły ?
Brokuły w sosie musztardow…
1037
3
szybkie ciasteczka z jabłkami i musli
składniki (mi…
431
3
Szpinakowy przekładaniec z łososiem
prostokątna blaszk…
326
2
pieczony kalafior w przyprawach
342
2
Ketchup
5 kg pomidorów na przetwory
1 kg jabłek antonó…
105
2
Rolada szpinakowa z kremowym serkiem i suszonymi pomido…
865
2
Prowansalskie ratatouille - sztandarowe – a jednocześni…
379
2
Zupa z dyni na bazie mleka
Opis:
Podana z pieczywem c…
1516
2
Składniki:
niecały 1kg ziemniaków
ok 1/2kg cukinii, mo…
822
2
Frittata:
6 dużych jajek,2 pomidory,garść szpinaku typu…
110
2
Ryż zapiekany z jabłkami o aromacie cynamonu i wanilii…
169
2
MUFFINY JAK PĄCZKI
Składniki na 9 sztuk:
1 i 3/4 szkl…
285
2
Czekoladowa pychota
Przepis na 2 porcje:
60g masła
60g…
625
2
sałatka z brokułem i fetą
składniki:
ogórek zielo…
501
2
Omlet z warzywami krok po kroku
Przygotowanie ok. 25 m…
782
2
Torcik krakersowy
Składniki
3 paczki krakersów
pół tab…
455
2
7-8 dużych ugotowanych ziemniaków
6 plastrów boczku
2 c…
82
2
DANIE WYRÓŻNIONE PRZEZ JURY MASTERCHEF
Hamburger wołowy…
2047
2
szybki, mokre ciasto czekoladowe
308
2
Pierogi z kiszoną kapustą i suszonymi grzybami
Składni…
376
2
składniki
dla >6 osób
1 ¼ szklanki mąki pszennej,
1 ły…
696
2
3 BIT (bez pieczenia)