Kuchnia

kuchnia - na słodko

rześka babeczka z pastą miętowo-cytrynową
składniki:
kruche babeczki do nadzień słonych i pikantnych dan cake : 1 opak.
jogurt naturalny : 3
kurkuma
sól
cukier
twaróg półtłusty : 300
świeża mięta : 1
skórka cytrynowa : 1
pomidorki koktajlowe


czynności:

połączyć twaróg z jogurtem: twaróg półtłusty, jogurt naturalny
kurkumę i cukier - dodać sól do smaku i wyrobić jednolitą masę
dodać do smaku sól
świeża mięta, skórka cytrynowa: dodać drobno pokrojoną świeżą miętę i pokrojoną w drobną kosteczkę skórkę cytrynową
dokładnie wymieszać
kruche babeczki do nadzień słonych i pikantnych dan cake, pomidorki koktajlowe: tartaletki dan cake napełnić pastą, udekorować listkami mięty i cząstkami pomidorków koktajlowych
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation