Kuchnia

Przepisy na ciasta i nie tylko

Lemoniada arbuzowo-truskawkowa przepis

Lemoniada arbuzowo-truskawkowa
1 / 1 Zdjęcie: Sioux
1komentarz
11polubień
20min.
Ten przepis zapewnia Ci porcję świeżych owoców, którą możesz wypić! Najlepiej smakuje na zimno i z lodem.

RAZZBERY1
Dodaj zdjęcie
Skomentuj
Zapisz
Drukuj
Wyślij
Więcej...
Pinterest
Facebook

Składniki

ilość porcji: 8

1200 g arbuza, oczyszczonego z pestek i pokrojonego w kostkę
155 g świeżych truskawek, przekrojonych na pół
120 ml (1/2 szkl.) świeżego soku z cytryny
200 g (1 szkl.) cukru
500 ml (2 szkl.) wody
Sposób przygotowania

Przygotowanie: 20min. › Gotowe w: 20min.

W blenderze zmiksować na gładko arbuza z truskawkami, sokiem cytrynowym, cukrem i wodą.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation