Kuchnia

Drinki

Zielona sałatka - Moje Gotowanie - Przepisy - Sałatki


Składniki
30 dag brokuła
15 dag makaronu świderki
1/2 jabłka
4 nieduże jajka
2 ogórki kiszone
5 łyżek groszku konserwowego
1 mała cebula
3-4 łyżki majonezu
sól
pieprz

Brokuł podzielić na różyczki i gotować ok 10 minut w osolonym wrzątku. Odcedzić na sicie i wystudzić. Jajka ugotować na twardo. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Ostudzić i pokroić na pół. Jabłko, cebulę, ogórka i ugotowane jajka pokroić w kostkę. Groszek osączyć. Brokuły pokroić na jeszcze mniejsze kawałki. Wszystkie składniki wymieszać w misce. Doprawić solą i pieprzem oraz wymieszać z majonezem.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation