Kuchnia

COŚ pysznego :)

Lemoniada cytrynowo-pomarańczowa z rozmarynem

Potrzebne składniki
- sok wyciśnięty z 2 pomarańczy
- sok wyciśnięty z 2 cytryn
- łyżeczka miodu
- kostki lodu
- świeże gałązki rozmarynu
- 0,5 litra wrzącej wody

Przygotowanie
Rozmaryn zalewamy wrzątkiem. Kiedy woda wystygnie, wyciągamy gałązki rozmarynu i dodajemy sok z pomarańczy, cytryny i łyżeczkę miodu. To jest czas na testing, jeśli smak jest zbyt intensywny (np. lemoniada jest zbyt kwaśna, albo mało słodka) dodajemy wodę mineralną lub jeszcze odrobinę miodu. Przelewamy do szklanek, wrzucamy kostki lodu i świeżą gałązkę rozmarynu do dekoracji.

http://fashionelka.pl
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation