Kuchnia

Przepisy

Collard Green Pesto

Ingredients:

5 cups packaged fresh collard greens, washed, trimmed, and chopped
3 garlic cloves
1/4 cup pecans
1/2 cup olive oil
1/3 cup grated Parmesan cheese
1/2 teaspoon salt

Preparation

1. Cook greens in boiling water to cover 3 1/2 to 4 minutes or until tender; drain. Plunge into ice water to stop the cooking process; drain well.
2. Process garlic and pecans in a food processor until finely ground. Add greens, oil, cheese, salt, and 1/4 cup water; process 2 to 3 seconds or until smooth, stopping to scrape down sides.

Inny przepis

1 dobrze nabita szklanka liści bazylii
2 łyżki orzechów (piniowych, pistacjowych, włoskich)
3 łyżki startego parmezanu
ćwierć szklanki oliwy
1-2 ząbki czosnku
sól

Utrzeć w moździerzu lub zmiksować na gładką pastę.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation