806
31
Czekoladowa lasagne
Składniki: (na naczynie do zapiekan…
331
22
Tonkatsu czyli schabowy po japońsku
składniki na 4 po…
1006
16
Aromatyczny kurczak w ziołowym cieście
Składniki:
•
2…
823
12
1
Apetyt i Smak: Kurczak po zbójnicku
ok. 1 kg kurczaka…
1329
11
Czosnkowe chlebki Naan
Składniki na 5-6 chlebków:
* 3…
481
9
Kromki chleba włożyć na 3 min do rozgrzanego piekarnika…
409
9
Sernik łaciaty bez pieczenia | Smakołyki Bereniki
3914
8
kurczak z miodem i musztardą zatopiony w płatkach kukur…
406
8
Pita z kurczakiem w greckim stylu
Składniki:
* 500g p…
237
7
Lawendowe ciasteczka
Składniki:
210 g masła (w pokojow…
3220
7
Lava cake
Składniki:
2 tabliczki ciemnej czekolady…
715
7
PALUCHY CZOSNKOWO-SEROWE.
Składniki: na dużą porcję.…
164
7
SOCZYSTA PIERS Z KURCZAKA.
Składniki:
1 podwójna pierś…
919
7
Przekąski na imprezę- paszteciki z kapustą i grzybami…
325
6
kurczak marynownay w papryce z ryzem - SKŁADNIKI:
ryz (…
1755
6
Chlebek zapiekany z pomidorami i serem :)
397
6
Sałatka „Tzatziki” z kurczakiem
składniki:
pierś…
61
6
Basil Butter Garlic Bread Food Pix | Recipe by Picture
3494
6
Zapiekane bułeczki z jajkami
Przygotujcie bułeczki i j…
853
5
Przepis na strogonow.
Będzie potrzebne:
80 dag polędw…
367
5
Chińskie bułeczki z kurczakiem.
Przygotowanie: 40 min…
674
5
Gołąbki z kaszą jaglaną i grzybami
Składniki
1 kapusta…
227
5
Roladki z boczkiem, suszoną śliwką i orzechami włoskimi…
16
5
KLUSKI SLASKIE.
Składniki:
ugotowane ziemniaki (4 czę…
478
5
Makaroniki są dla Paryża tym, czym herbatka dla Londynu…
102
5
Ciasto z kaszą manną i truskawkami
Składniki:
Kruchy…
2194
4
Składniki:
pół kostki masła (125 g)
1,5 szklanki cukr…
514
4
Ciasto toffi bez pieczenia
Składniki:
- 1,5 paczki kra…
1003
4
Kluski śląskie
ziemniaki ugotowane (1 część)
mąka ziemn…
2074
4
1 banan, 10 truskawek lub 2 kiwi (w zależności od tego…
1163
4
Składniki: ciasto francuskie ( można kupić w sklepie lu…
988
4
Miękkie pierniki dla zapominalskich
Składniki:
20 g dro…
1938
4
Ekspresowe ciasto czekoladowe
Czas przygotowania: 10…
1006
4
ciasto czekoladowe - bez maki