Kuchnia

sałatki

Aromatyczna wiosenna sałatka która zadba o Twoją linię
Emotikon smile

SKŁADNIKI na 2 porcje:
1 opakowanie ulubionej sałaty
1 pęczek najlepiej zielonych szparagów
ok. 250 g pieczonego lub gotowanego na parze łososia
3 ogórki małosolne
pęczek rzodkiewek

dressing: 1 łyżeczka musztardy, 1 łyżka octu balsamicznego, 1/2 łyżeczki miodu, 3 łyżki oliwy z oliwek, 1 łyżka wody

Wykonanie bardzo proste - szparagi ugotuj w lekko osolonej wodzie. Ugotowane szparagi odcedź - pokrój w 2-3 cm kawałki. Pokrój ogórka i rzodkiewkę. Upieczonego łososia podziel na na małe kawałki. Składniki dressingu bardzo dokładnie wymieszaj. Wymieszaj wszystkie składniki a następnie polej dressingiem.
Smacznego !
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation