Kuchnia

desery

Składniki: (na tort) (przepis na ciasto adaptacją tutaj! )

1 c. Boba bezglutenowej mąki (lub całe ciasto pszenne dla niezarejestrowanych GF)

1/4 c. kakao w proszku

3/4 łyżeczki. proszek do pieczenia

3/4 łyżeczki. soda oczyszczona

szczypta soli

1 1/2 TB. skrobia kukurydziana

1/4 c. stopiony olej kokosowy

1/4 c. jabłkowym (w temperaturze pokojowej)

1/2 c. non mleko nabiał (w temperaturze pokojowej)

1/4 c. syrop klonowy (w temperaturze pokojowej)

2 łyżeczki. wanilia

1/2 c. Daty + 1/4 c. puree wody tworząc pastę. (Można to zrobić w edytorze blendera lub żywności)

Składniki: (do napełniania)

Można pełne mleko kokosowe, otwartego od góry i pokryte folią, która została siedzi w lodówce przez noc

słodzik of choice, syrop klonowy, miód, Stevia agawa, cukier puder

Składniki: (dla powłoki) (Dwuosobowy kwota grubszej powłoki)

1 -85% kakao czekolada (można zrobić słodsze, jeśli wolisz, ale kocham gorzkiej czekolady) (3,5 uncji) (około 1/2. C czekolady)

1/8 c. olej kokosowy

1 TB. słodzik z wyboru (użyłem agawy) (opcjonalnie)

Wskazówki: (na torcie)

1. Rozgrzej piekarnik do 350. Wymieszać suche składniki razem w jednej misce, a mokre składniki razem w innej. Krotnie mokre składniki do suchych składników, aż do Incorporated. Nie overmix.

2. Spray ciasto pan / square patelnię (8 × 8) itp. Z braku sprayu kija i wlać ciasto do miski ciasto. Piec w piekarniku przez 20-25 minut lub do momentu, centrum wychodzi czysta. * Uwaga: Nie są to wzrośnie bardzo wysokie, więc dla większej ciasta, można użyć mniejszej patelni lub użyć cupcake muffin pan).

3. Gdy ciasto jest zrobione i chłodzi i zwolniony z patelni i umieścić na blasze, użyć szkła / circle ładniejsza ciasteczek i wyciąć kółka.

Co zrobić z resztek ciasta do Ciebie ... Czy można go jeść, albo ... jeść ... lub zjeść ... To do Ciebie ...
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation