Kuchnia

mieta

Rodzaje sztućców, czyli co do czego?




Legenda:

1. Nóż stołowy,

2. Widelec stołowy,

3. Łyżka stołowa,

4. Nóż obiadowy,

5. Widelec obiadowy,

6. Łyżka obiadowa,

7. Nóż deserowy,

8. Widelec deserowy,

9. Łyżka deserowa,

10. Łyżeczka do herbaty,

11. Łyżeczka do kawy,

12. Łyżeczka do mokki,

13. Łyżeczka do lodów,

14. Widelczyk do ciast,

15. Widelczyk półmiskowy,

16. Widelec półmiskowy,

17. Nóż do masła,

18. Widelczyk do owoców,

19. Nóż do owoców,

20. Łyżka do sałaty,

21. Widelec do sałaty,

22. Łyżka do ziemniaków i sałatek,

23. Szczypce do cukru,

24. Łyżeczka do cukru,

25. Łyżka do śmietany,

26. Łyżka do koktajli,

27. Łyżka kucharska,

28. Łyżka do sałaty duża,

29. Widelec do sałaty duży,

30. Widelec kucharski,

32. Łyżka wazowa,

33. Łyżka do sosu,

34. Nóż do steków,

35. Nóż do pizzy (ząbkowany),

36. Nóż do tortu,

37. Łopatka do tortu,

38. Szczypce do ciast,

39. Szczypce do lodu,

40. Nóż serwingowy do ryb,

41. Widelec serwingowy do ryb,

42. Nóż do ryb,

43. Widelec do ryb.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation