Święta i uroczystości

wielkanocne

Polędwiczka wieprzowa w sosie musztardowym - Składniki
-polędwiczka wieprzowa 1 sztuka
-sól
-pieprz
-tymianek
-masło klarowane 1 łyżka
sos
-śmietana 1/2 szklanki 30%
-musztarda rosyjska 1 łyzka
Sposób przygotowania
1.
Polędwiczki kroimy na 1 centymetrowe plastry. Delikatnie oprószamy polędwiczki solą, pieprzem, tymiankiem. Obsmażyć z każdej strony na złoty kolor na łyżce masła. Polędwiczki zdjąć z patelni, wlać śmietanę dodać musztardę, jak sos zaczyna gęstnieć, włożyć polędwiczki, jeszcze chwilę pogotować. Podawać z ziemniakami i surówką. SMACZNEGO!!!!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation