Kuchnia

Jajka

16 pomysłów na faszerowane jajka.

. Poniżej przedstawiamy 16 propozycji przepisów na faszerowane jajka. Wystarczy ugotować jajka na twardo, ostudzić, obrać, przekroić na pół, wyjąć żółtko i w to miejsce włożyć któryś z podanych poniżej farszy


Lekko podsmażona drobno posiekana cebula wymieszana z gotowanym żółtkiem.
Twardy ser zetrzyj na tarce, wymieszaj z wyciśniętym czosnkiem, majonezem i gotowanym żółtkiem.
Żółtko posiekane z oliwkami i majonezem.
Czerwony lub czarny kawior. Bez żółtka.
Tuńczyk i oliwki.
Krewetki i gotowane żółtko. Na wierzchu kładziemy całą gotowaną krewetkę.
Gotowane żółtko, majonez, musztarda, korniszony (tarte lub drobno pokrajane).
Ulubiony pasztet wymieszany z gotowanym żółtkiem.
Wędzona makrela z gotowanym żółtkiem.
Zielony groszek, gotowane żółtka i majonez.
Gotowane żółtka z przysmażonymi na maśle drobno posiekanymi grzybami.
Wędzony łosoś, wymieszany żółtkami gotowanych jaj, majonezem i szczypiorkiem.
Tuńczyk z puszki, gotowane żółtka, wymieszane z majonezem, musztardą i szczypiorkiem/
Ser pleśniowy, żółtka, masło, majonez.
Ananas z puszki, kukurydza z puszki, żółtka, szczypiorek i majonez
Por, szynka, ogórek kiszony, majonez, żółtka jaj.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation