Kuchnia

dobre jedzonko

kroimy cebulę , pieczarki , paprykę , por , marchew , zioła , kiełbasę , pomidory , ser ...
ziemniaki pokrojone w plastry wrzucamy na wrzącą , osoloną wodę...odcedzamy je pośpiesznie zaraz po tym jak woda wrzeć ponownie zaczyna ...

skropione olejem rzepakowym dno aluminiowych foremek przykrywamy pierwszą warstwą ziemniaków ... obsypujemy ją czarnym pieprzem , ziołową solą , kminkiem ... w dłoniach rozcieramy majeranek i rozmaryn ... ząbki czosnku rozgniatamy w wyciskarce... warstwa po warstwie układamy cebulę , marchew , kiełbasę , pieczarki , pomidory , paprykę... foremki wypełniają się po brzegi ... pod wierzchnią warstwą ziemniaków kryje się bogactwo smaków i aromatów ... Zdjęcie - ziemniaki zapiekane z grilla - Przepisy kulinarne ze zdjęciami


foremki trafiają na ruszt ... na grillu smaki przenikać się będą około 45 -50 minut ... ziemniaki zrumienią się , zezłocą ... pod koniec plastry sera je pokryją ...
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation