Uroda

URODA

Antybiotyk naturalny
700 ml octu jabłkowego (musi być organicznych)
¼ szklanki drobno posiekanego czosnku
¼ szklanki drobno posiekanej cebuli
2 świeże papryki najlepiej bardzo ostre (należy uważać z czyszczeniem – Stosować rękawice !!!)
¼ szklanki startego imbiru
2 łyżki tartego chrzanu
2 łyżki kurkumy w proszku lub 2 kawałki korzenia kurkumy
PRZYGOTOWANIE ANTYBIOTYKU:

Połączyć ze sobą wszystkie składniki w misce z wyjątkiem octu.

Wlej mieszaninę do słoika powinna zajmować 2/3 wielkości, a następnie wypełnij wolną przestrzeń octem.

Zakręć słoik i dobrze nim wstrząśnij.

Przechowuj miksturę w chłodnym i suchym miejscu przez 2 tygodnie, pamiętając o codziennym wstrząśnięciu.

Po 14 dniach należy powstałą miksturę przecedzić, używając ściereczki albo gazy.

Pozostałości po wyciśnięciu można wykorzystać podczas gotowania jako przyprawa.

Antybiotyk w tym momencie jest gotowy i pamiętaj nie musisz go przechowywać w lodówce.
EKSTRA WSKAZÓWKA: Ten antybiotyk może wymieszać z oliwą z oliwek i dodawać jako sos o sałatek.
DAWKOWANIE NATURALNEGO ANTYBIOTYKU:

Uwaga: Smak jest bardzo silny i ostry!
MAŁA PODPOWIEDŹ: Zjedz kawałek pomarańczy, cytryny lub limonki po wypiciu antybiotyku, aby złagodzić pieczenie.
Nie rozcieńczaj w wodzie, gdyż zmniejsza to efekt leku.
Wypijaj 1 łyżkę codziennie dla wzmocnienia układu odpornościowego.
Zwiększaj ilość każdego dnia, aż do osiągnięcia dawki wielkości 1 małego kieliszka.
Jeżeli czujesz, że dopada cię choroba lub zakażenie, weź 1 łyżka antybiotyku 5-6 razy dziennie.
Jest bezpieczny dla kobiet w ciąży i dzieci (max. 1 łyżka dziennie), ponieważ składniki są całkowicie naturalne i nie zawierają żadnych toksyn.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation