Inne

Jedzenie

Salted Dark Chocolate Cookie Butter Cups | Sweet Peas and Saffron
Składniki

4 uncji gorzkiej czekolady, drobno posiekanej
4 uncje półsłodkie czekolady, grubo posiekane
1 łyżka oleju kokosowego (lub skrócenie)
¼ szklanki Penotti Cookie Notti (Cookie Masło)
Sól morska, posypać

Instrukcje

Połącz gorzkiej czekolady, pół słodkie czekolady i oleju kokosowego w małej patelni i ciepła na małym ogniu, często mieszając, aż topi się i gładka.
Linia A mini tacy muffin z wkładek.
Łyżka z grubsza 1 łyżeczkę rozpuszczoną czekoladą na dole każdej wykładziny, przechylając patelnię całkowicie płaszcz dna.
Zamrożenia przez 5 minut.
Łyżka 1 łyżeczkę Cookie Notti na wierzchu utwardzanej czekolady. Można ogrzewać Cookie Notti w kuchence mikrofalowej przez 5-10 sekund i mieszać nieco złagodzić pierwszego.
Łyżka dodatkowe rozpuszczoną czekoladę nad Cookie Notti i przechylić patelnię, aby całkowicie pokryć.
Przechowywać w lodówce przez 1-2 godziny, aż do całkowitego utwardzenia
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation