DIY - zrób to sam

DIY

The Procrastobaker: Rum, Baileys and Kahlua Truffles...boozy balls!
podpity Trufle
Jedną partię sprawia około 22 1-calowe trufle

1 1/4 filiżanki płatków owsianych (N.1)
6 łyżki pudru / cukier konfekcji
kakao w proszku 2 łyżki
3 1/2 łyżki (50 g) roztopionego masła
Alkohol 3 łyżki (N.2)
75 g czekolady (N.3)
Kropi / wiórki kokosowe do dekoracji (opcjonalnie)

W przypadku korzystania z płatki owsiane, najpierw zemleć w maszynce do momentu grzywny. Dodać cukier i kakao w proszku do owsa naziemnych, dobrze wymieszać. Dodać masło i alkohol, dobrze wymieszać (N.4). Jeśli mieszanka jest zbyt mokra / lepkie dodać więcej owsa ziemi, dopóki prawidłowa konsystencji
Rolka w kulki 1-calowe wykorzystujących swoje ręce i umieścić na pergaminie wysadzanej blasze / cyny. Zamrożenia przez co najmniej 1 godzinę lub aż do wykorzystania
Przygotowanie do pieczenia arkusza / płytkę z pergaminem i stopić czekoladę w misce nad garnkiem z gotującą się wodą lub w kuchence mikrofalowej, aż całkowicie gładkie. Usunięcie około 6 zamrożonych trufle z zamrażalnika w czasie. Zanurzyć każdy trufla w rozpuszczoną czekoladą, przykryć lub usunąć za pomocą techniki opisanej tutaj, albo po prostu upuścić je i wykorzystać łyżkę łowić je! Czekolada należy ustawić dość szybko więc umieścić świateł kulki na pergaminie razu, a jeśli zdobienie zrób to teraz
Przechowywać w lodówce w przypadku korzystania szybko, albo utrzyma dobrze przechowywany dobrze opisane w zamrażarce
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation