Kuchnia

Przystawki, Dania Główne, Przekąski, Desery

4 szklanki sałatek mieszanych, takich jak Romaine lub arugula
2 pomidory posiekane (około 2 filiżanki)
1 1/2 szklanki rozdrobnionego sera Cheddar
1 szklanka mrożonego groszku, rozmrożona
5 twardo ugotowanych jaj, grubo posiekanych
2 szklanki gotowanej szynki Cubed Zastępstwa dostępny
1/2 szklanki majonezu
1/2 szklanki śmietany
1 łyżeczka McCormick® Dill Weed
1/2 łyżeczki musztardy McCormick®, Ground

Umieść sałatkę w dnie dużej miski do serwowania. Pomidory warstwowe, ser, groszek, jajka i szynka na zieleni.

Wymieszaj majonez, kwaśną śmietanę, koperek i mieloną musztardę w średniej misce, aż będą dobrze wymieszane. Wlać równomiernie na sałatkę. Pokrywa.

Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub przez noc, aż będą gotowe do podania.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation