Kuchnia

Przepisy

*** BEZ PIECZENIA ***

Ilość porcji: 20 -24 porcji
Czas przygotowania: 5 minut
Czas pieczenia: -----
Czas całkowity: 30 minut


Składniki:

1 szklanka masła orzechowego
½ szklanki miodu
½ szklanki oleju kokosowego
2 szklanki płatków owsianych błyskawicznych
1 szklanka wiórek kokosowych
½ szklanki dowolnych bakalii
1 tabliczka (100 g ) gorzkiej czekolady
szczypta soli


Przygotowanie:

W rondelku rozpuścić masło orzechowe i olej kokosowy.
Zdjąć z ognia i dodać miód oraz połamaną czekoladę. Poczekać aż wszystko się rozpuści i wymieszać do połączenia składników.
Bakalie posiekać i wraz z płatkami owsianymi, wiórkami kokosowymi oraz solą dodać do masy orzechowej. Całość wymieszać, a następnie wyłożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia o wymiarach 20 x 20 cm.
Włożyć do lodówki na co najmniej 30 minut. Wyjąć i pokroić na dowolne kształty.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation