Kuchnia

Pyszszności c;

Pralinki z masłem orzechowym i mleczną czekoladą

Składniki:
•100 g masła orzechowego (typu "smooth", np. takiego)
•70 g cukru pudru
•20 g miękkiego masła
•150 g mlecznej czekolady
•1 łyżeczka oleju

Masło orzechowe zmiksować na gładką masę z masłem i cukrem pudrem. Płaską foremkę wyłożyć folią aluminiową i rozsmarować na niej masę orzechową. Czekoladę stopić w kąpieli wodnej z olejem, a następnie rozprowadzić na masie orzechowej. Schłodzić w lodówce przez kilka godzin i kroić na kwadraciki.


Więcej: http://gingerbreath.blox.pl/tagi_b/7301/maslo-orzechowe.html#ixzz2Vqe9baNE" rel="nofollow noopener noreferrer">http://gingerbreath.blox.pl/tagi_b/7301/maslo-orzechowe.html#ixzz2Vqe9baNE

http://gingerbreath.blox.pl/tagi_b/7301/maslo-orzechowe.html
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation