Kuchnia

dekoracje na ciasta

Składniki:

200 g gorzkiej czekolady

4 jajka

60 gr di burro

ml 100 di panna fresca liquida

120 g sproszkowanego cukru

2 łyżki niesłodzonego kakao

Procedura:

Ubić pianę z białek, aż sztywne i odstaw.

Rozpuścić czekoladę z masłem w mikrofali dobrze wymieszać, aż do uzyskania gładkiej śmietany i ostudzić, wprowadzenie robotów w żółtek, śmietany, cukru i kakao, przełączane i wlać krem ​​czekoladowy.

Wielka w tym momencie białka uważając, aby nie usunąć je.

Przelać do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia i piec w temperaturze 180 stopni przez 15-20 minut.

Musi pozostać niedogotowane w środku, inaczej będzie wysychać.

Posypać cukrem pudrem i chce towarzyszyć jej z bitą śmietaną, ale także pyszne zimne, rozpływa się w ustach.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation