Święta i uroczystości

Moje Boże Narodzenie

Moje Wypieki | Lebkuchen

Komentarze

Ana Bela 11 lat temu
Dodałam domową skórkę pom. i posiekane migdały,no i znikają w zastraszającym tempie ;)
Ana Bela 10 lat temu
W tym roku zrobiłam z podwójnej porcji,oczywiście dodając jak poniżej : 100g siekanych migdałów i 1 szkl.domowej skórki pom. oraz startą skórkę z 1 cytryny.Smak i zapach boski-nie lukrowałam,bo są wystarczająco słodkie.Można dać lukier miętowy,wtedy to co innego.Nadać kształt spłaszczając szklanką i piec krócej-ok.12min. bo piecze się spód - w połowie pieczenia wyłączyć dolną grzałkę.Wyszło mi 77 szt.Pyszne,nie sposób się oderwać!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation