Kuchnia

Kulinaria - Pasty

Pasta z żółtego sera
Z radością znajduję takie przepisy bo w dobie produkcji przemysłowej nie wiadomo co kupić, żeby było zdrowe i smaczne. Dlatego zrobiłam kolejną pastę do chleba. Składniki są tu oczywiste i bardzo często łączone w innych potrawach więc na pewno mają wielu zwolenników. Proste i smaczne, tego wszyscy szukamy, prawda?



Źródło

Składniki:

10 dag żółtego sera
2 jajka ugotowane na twardo
1 łyżka majonezu
1 łyżeczka musztardy
szczypiorek lub natka pietruszki
2 ząbki czosnku
sól, pieprz, czerwona papryka

Jajka i ser zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, oraz posiekaną zieleniną. Dodać majonez, musztardę. Przyprawić i wymieszać.

Smacznego:)
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation