Uroda

FIITTT

Składniki (11)

Makaron sojowy chiński 50 g
Brokuły 100 g
Kukurydza konserwowa 20 g
Groszek zielony. konserwowy bez zalewy 20 g
Marchewka konserwowa 20 g
Pomidor 14 g (2 plasterki)
Koncentrat pomidorowy 30% 8 g (1 płaska łyżeczka)
Sos sojowy ciemny Tao-tao 5 g (1 łyżeczka)
Sok cytrynowy 5 g (5 ml)
Curry 1 g (1 szczypta)
Koperek 2 g (1 łyżeczka)

Brokuła ugotować, a następnie zmiksować na puree z dodatkiem koncentratu, soku z cytryny, sosu sojowego i przypraw.
2Makaron przygotować według instrukcji na opakowaniu.
3Na talerz wyłożyć puree, następnie makaron i mieszankę warzyw.
4Całość skropić sosem sojowym.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation