Kuchnia

odchudzanie

Dieta na płaski brzuch - pięciodniowe menu - Zdrowie

DZIEŃ PIERWSZY
ŚNIA­DA­NIE: 2 krom­ki chle­ba gra­ham, po­sma­ro­wa­ne cien­ko ma­słem ro­ślin­nym i twa­roż­kiem zro­bio­nym z 1/3 kost­ki chu­de­go bia­łe­go sera, łyżki jo­gur­tu na­tu­ral­ne­go, 2 łyżek kieł­ków, np. z lu­cer­ny, i odro­bi­ny soli; szklan­ka her­ba­ty bez cukru.
DRU­GIE ŚNIA­DA­NIE: 2 wafle ry­żo­we po­sma­ro­wa­ne dże­mem ni­sko­sło­dzo­nym; szklan­ka ma­ślan­ki.
OBIAD: 100 g pier­si z in­dy­ka po­krój w paski i pod­duś razem z 1/3 to­reb­ki mro­żo­nej włosz­czy­zny; po­da­waj z dwoma go­to­wa­ny­mi śred­ni­mi ziem­nia­ka­mi po­sy­pa­ny­mi ko­per­kiem oraz ze szklan­ką mar­chew­ki z grosz­kiem i łyżką masła; szklan­ka soku wie­lo­wa­rzyw­ne­go.
POD­WIE­CZO­REK: Szklan­ka ke­fi­ru zmik­so­wa­na z po­ło­wą ba­na­na; mo­żesz dodać wiór­ki ko­ko­so­we.
KO­LA­CJA: Krom­ka chle­ba gra­ham z po­lę­dwi­cą; 200 g go­to­wa­nej fa­sol­ki szpa­ra­go­wej z ły­żecz­ką masła; woda.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation