466
73
Papryka faszerowana
Przepis po kliknięciu w zdjęcie :)
462
48
Dorsz w migdałach z sosem żurawinowym
Przepis po klikn…
1185
46
Razowe krokiety wg Ewy Chodakowskiej
Składniki:
Ciasto…
160
39
Pierś z kaczki z puree z groszkiem
263
31
Zupa dyniowa - Przepis
Składniki:
• 1200 g dyni (zważo…
337
28
Karkówka w sosie z pietruszkowymi kluskami śląskimi
Ka…
338
28
Wegetariański gulasz z soczewicy
Składniki (4 porcje):…
1305
27
1
Duńska zupa z porów
137
25
Zupa krem z cukinii z tagliatelle cukiniowym
Składniki…
138
22
Zapiekanka dauphinois
557
21
Barszcz wielkanocny wg Magdy Gessler
80
19
Dietetyczna musaka (moussaka)
Przepis na stronie :)
153
18
Pasta z wędzonym łososiem i orzechami
Składniki:
300 g…
309
17
Schabowe roladki z kapustą i pomidorami
Składniki:
6-8…
310
13
QUESADILLA Z KURKAMI I KURCZAKIEM:
składniki:
-4 plack…
118
13
Łosoś w maku z ryżem bazyliowym
Składniki:
2 filety z…
716
7
Składniki na masę serową:
600 g twarogu półtłustego lu…
117
5
ZUPA DYNIOWA Z MLECZKIEM KOKOSOWYM
Składniki:
2 szklan…
164
5
Marchewkowo-jaglane burgery
Składniki:
500g (ok6szt)…
159
5
Ciasto z rabarbarem
Składniki (na tortownice o średni…
1374
4
Kurczak serowo - musztardowy
Idealne połączenie delik…
27
4
Naleśniki ze szparagami zapiekane z serem
NA CIASTO:
1…
220
4
moje pasje: Kurczaki jak z KFC
691
4
Chrupiące piersi serowo - musztardowe
Składniki na 3 p…
38
4
Schab w mleku z programu Magdy Gessler Kuchenne Rewoluc…
409
4
Składniki:
1kg karkówki pokrojonej w plastry (ok 1-1,5c…
9
3
Zupa groszkowa
Składniki, 6-8 porcji:
• 450 g (1 pacz…
536
3
Sos beszamelowy (Beszamel)
Składniki:
2 łyżki masł…
2570
3
Kurczak w sosie kurkowym z natką pietruszki
Składniki,…
59
3
SKŁADNIKI
1 kg kawałków kurczaka: skrzydełka, udka, bi…
97
3
Biała Dama
Przepis
przepis na jeden biszkopt, należy…
18
3
Anielski makaron z kurczakiem, pesto rosso i pomidorkam…
49
3
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
Składniki:
•1 marchewka…
101
3
Zupa peruwiańska
Składniki:
600 g ziemniaków (ok.7szt.…
85
3
Bataty faszerowane:
2 duże bataty (słodkie ziemniaki)
2…
125
3
Pora na Pascala – schab w beszamelu | Kultura Kulinarna…