Sport i fitness

ćwiczenia/fit

Makaron z warzywami
Składniki:
- makaron razowy (użyłam 2 rodzaje)
- brokuł
- cebula
- fasolka szparagowa
- marchewka
- kukurydza
- papryka
(można użyć gotową, mrożoną mieszankę warzyw)
- oliwa z oliwek
- przyprawy: sól, pieprz, zioła prowansalskie

Sos:
- jogurt naturalny
- czosnek (zmiażdżony, bądź granulowany)
- pieprz
- zioła prowansalskie (wszystkie składniki wymieszać)

Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, polać odrobiną oliwy z oliwek, wymieszać i wyłożyć na talerze.
Warzywa poddusić kilka minut, przyprawić, a następnie układać na ugotowanym makaronie. Polać sosem.

odzywiaj-sie-zdrowo.blogspot.com
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation